Ek Sınavlara İlişkin Duyuru (Güncellendi)

Meslek Yüksekokulumuza 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ve öncesinde kayıt yaptırmış öğrencilerden (her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın), azami öğrenim süresini dolduran mezun olamamış öğrencilere başarısız oldukları bütün derslerden ek sınav takvimi aşağıda yayınlanmıştır.

1.EK SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ için tıklayınız (09.09.2018 tarihinde güncellendi)

Bilgisayar Programcılığı Ek Sınav Programı için Tıklayınız (09.09.2018 tarihinde güncellendi)

Çocuk Gelişimi Ek Sınav Programı için Tıklayınız (09.09.2018 tarihinde güncellendi)

Elektronik Teknolojisi Ek Sınav Programı için Tıklayınız (09.09.2018 tarihinde güncellendi)