Öğrencilerimizden Ayancık’taki Kurumlara Destek

Ayancık Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği bekleme alanları ve poliklinik odası çocuk gelişimi programı öğrencilerimiz tarafından çocuk hastaların sevilebileceği şeklinde süslendi. Çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yapan öğrencilerimiz, “Hasta çocukları hasta psikolojisinde kurtararak, hastaneyi onlara daha cazip bir hale getirmek için çocukların çok sevdiği çizgi film karakterlerin resimleriyle süsledik. Çocukların daha çok sevindikleri gördük. Hastalarla iletişim daha güzel oluyor” diyerek fikirlerini ifade ettiler.

Hastanenin yanında Yunus Emre Ortaokulu’nun merdivenleri de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilgisi, Matematik, Türkçe, Tarih gibi derslere ait önemli bilgilerle donatıldı. Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cem GÖREN “Yapılan proje ile daha renkli ve eğlenceli bir görünüm kazanan merdivenlerin öğrencilerin ilgi odağı olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Ayancık Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize gönüllü olarak yaptıkları bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.