İletişimde Ustalık Zirvesi Programı Gerçekleştirildi...

Okulumuzda 20.11.2017 ve 21.11.2017 tarihlerinde Deneyimsel Tasarım Öğretisi Enstitüsü tarafından, bilgi teknolojisinden faydalanarak bireylerin iletişim becerilerini daha da geliştirmek, zirvede iletişimin ne olduğu ve iletişim çeşitlerinin neler olduğu, kendimizi ve iletişim kuracağımız kişileri daha iyi tanıyabilmek için ihtiyacımız olan bilgiler ve eğitim hayatınızdaki başarıyı aslında nelerin engellediğini fark etmek ve dünümüzden daha iyi olabilmek gibi konuların işlendiği ‘’ İletişim Ustalık Zirvesi Programı’’ düzenlenmiştir. Konferans her biri farklı meslekten konusunda uzman 12 kişilik bir grup tarafından sunulmuştur. Kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.