SİNOP ÜNİVERSİTESİ AYANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU ORMANCILIK BÖLÜMÜ 21 MART ORMANCILIK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Okulumuz Ormancılık Bölümü Akademik personeli ve öğrencileri tarafından  22.03.2018 tarihinde Ayancık Orman  İşletme Müdürlüğü, Kömürgölü Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Tarakçı Köyü mevkiinde Ormancılık Haftası kapsamında Fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Dikim sahasında hocalarımız; Öğr.Gör. Cansu ÖZTÜRK, Öğr.Gör. Tuba MALKOÇ, Öğr.Gör. Hasan AKSOY ve Kömürgölü İşletme Şefi Ahmet GÜNDOĞDU, Karadağ  İşletme Şefi Ahmet MALKOÇ ve Göldağ İşletme Şefi Mesut YÜKSEL tarafından fidan nasıl dikilir ve fidan dikimi sırasında dikkat edilmesi gereken kurallardan kısaca bahsedildi. Daha sonra işletme şeflerimiz ve hocalarımız tarafından birer fidan dikilip öğrencilere uygulamalı olarak da gösterildikten sonra fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinlikte çıplak köklü Akasya(Robinio pseudoacacia) ve tüplü sahil çamı(Pinus pinaster) fidanları kullanıldı. Etkinlikte emeği geçen Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü teknik personele etkinlikteki katkılarından dolayı teşekkür eder, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftasını kutlarız.

Mezun Bilgi Sistemi