Yüksekokulumuzdan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret

Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve öğretim görevlisi Recep AYKAN ile öğretim görevlileri Atakan BEKAR ve İsmail GÜÇLÜ odamızı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan ÇAKIR ile akademisyenlerimiz arasında geçen ve yaklaşık bir saat süren görüşmede; ilçemizin ekonomik yapısı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. MYO Müdürü Aykan, “Boyabat ile daha yakından çalışarak bilgi birikimlerimizi özellikle imalat sektörüne aktarmak istiyoruz. Çeşitli projeler üreterek imalat sanayinin kazanmasında ve ülke ekonomisinin kalkınmasında birlikte çalışarak elimizi taşın altına koymamız lazım. Bu sayede hem öğretim görevlileri olarak bizlerin kişisel gelişimlerine hem de bölge ekonomisinin güçlenmesinde pay sahibi oluruz” dedi.

Yapılan ziyaretten ve karşılıklı fikir alışverişinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Orhan Çakır yapılacak ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını belirterek; “Hepimiz için faydalı ve kazançlı olacak bu kapsamdaki çalışma ve projeleri destekliyoruz. Sizlerin bilgi birikimleri ve imalat sektörümüzün gücüyle başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Akademisyenlerimiz, yapılan toplantının ardından mümkün olan en kısa sürede tekrar istişare etmek dileğiyle odamızdan ayrıldılar.