Çevre Temizlik İşleri Tamamlandı

Tercih döneminin devam ettiği, kayıt döneminin yaklaştığı şu günlerde Ayancık Belediyesinin park bahçe ekibinin çalışmaları ile yüksekokul bölgemizde temizlik ve düzenlemeler yapıldı. Yaklaşık 10 kişilik ekip bağlantı yolları üzerinde ve okul bahçe alanlarında çim biçme, budama ve çevre temizlik işlerini tamamladı. Ekip işlerini bitirmesinin ardından Belediye Başkanı Aslan ÖZDEMİR ve Fen İşleri Müdürü Şehettin ÖZCAN yapılan işleri denetledi. Yüksekokulumuz yönetimi de yapılan denetlemeye eşlik etti. Ardından öğrenci sosyal tesis oluşturulacak alanda değerlendirmelerde bulunuldu.

Tercih ve kayıt döneminde öğrenci ve ailelerinin yoğun bir şekilde okulumuzu ziyaret etmesi bekleniyor. Bizlerde heyecan ile misafirlerimizi bekliyoruz. Başkanımıza ve ekibine verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.