Atılım Üniversitesi'nden Ziyaret

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Lisans programı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin, 28 Eylül 2018 Cuma günü ilçemizde düzenlemiş oldukları “arazi görme ve inceleme gezisi” kapsamında yüksekokulumuzu da ziyarette bulundular. Ayancıklı mimar Feyza ÇINAR’ın da mezun olduğu üniversitenin bölüm hocalarına ve öğrencilerine, ilçemizi ve Ayancık Kereste fabrikasını tanıtan sunumun ardından Yüksekokulumuzdan ayrılarak, incelemelerde bulunmak üzere, Ayancık Kereste Fabrikasına intikal ettiler.

Öğretim üyelerini makamında ağırlayan Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör.Recep AYKAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Zaman içerisinde üniversiteler ile işbirliği sayesinde birçok projenin hayata geçmesi için çalışmalar yapacaklarını belirtti.