1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr.Gör.Recep AYKAN, müdür yardımcıları Öğr.Gör.Dr.Günseli ACAR ve Öğr.Gör.Şemseddin ULUÇAM ile yüksekokul öğrencilerimiz 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Ayancık Devlet Hastanesinde yatan yaşlı hastalarımızı ziyaret ederek, dünya yaşlılar gününü kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini sundular. Oldukça samimi bir havada geçen bu ziyarette büyüklerimiz memnuniyetlerini ifade ederek ve iyi dileklerini dile getirdiler.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr.Gör.Recep AYKAN, yaşlı hastalarımızın bakımını üstlenen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sebahat Örnek ÜNAL ile çalışma arkadaşlarına emeklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen, tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, bizleri bugünlere getiren saygıdeğer büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyoruz.