Ayancık MYO'dan PTT'nin 178'inci Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti

Her yıl 23-30 Ekim tarihleri PTT haftası olarak kutlanmaktadır. İletişimin ülkemizdeki önemli temel taşlarından olan PTT’nin 178. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sayın Recep AYKAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.Dr. Sayın Günseli ACAR, Müdür Yardımcısı ve Lojistik Programı hocası, Öğr. Gör. Sayın Şemseddin ULUÇAM ve Lojistik Programı hocası Öğr. Gör. Sayın İsmail GÜÇLÜ, Ayancık PTT Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu. Son derece samimi bir ortamda geçen görüşmede PTT’nin hizmetleri ve gelecek hedefleriyle ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ayancık PTT Müdürü Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’e ve değerli PTT çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.