Ayancık Yükseköğrenimi ve Öğrencilerini Destekleme Derneğinden Müdürlüğümüze ziyaret

Ayancık Yükseköğrenimi ve Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı Sayın Seyhan SARISOY ile dernek yetkilileri Recep AĞAN ve Necati SÖNMEZ Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr.Gör.Recep AYKAN’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dernek yetkililerini makamında ağırlayan Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör.Recep AYKAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sayın Öğr.Gör.Recep AYKAN, öğrencilere verilebilecek desteklerle ilgili dernek yetkililerine taleplerini iletti. Dernek yetkilileri yüksekokul tarafından iletilen taleplere yoğun destek vereceklerini ve en kısa sürede hayata geçireceklerini belirttiler. Yüksekokul Yönetimi ile Dernek yetkilileri, faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, çalışmaların hızlanması ve ayrıntıların konuşulması için tekrar bir araya gelinmesi konusunda sözleşti.