REKTÖRÜMÜZ YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ile birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM ve Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ile Yüksekokul Sekreteri Sayın Umut EKREN eşlik etti.

Yüksekokulumuzda incelemelerde bulunan Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Nihat Dalgın, incelemelerinin ardından, öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Yüksekokulumuz öğrencileriyle buluştu.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM, Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ile Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimize, sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerimizin düşüncelerini, taleplerini ve önerilerini dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, konuşmalarının ardından öğrencilerimizden gelen soru, talep ve önerileri tek tek cevapladı.

Oldukça samimi bir havada geçen program sonunda öğrencilerimiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a çiçek takdiminde bulundular.