KONTROL VE OTOMASYON PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ “BURSA OTOMASYON FUARI 2018”NA KATILDI

Ayancık Meslek Yüksekokulu bünyesinde Kontrol ve Otomasyon Programı öğrencileri ile “29.11.2018-02.12.2018 Bursa Otomasyon Fuarı 2018” etkinliğine 30.11.2018 tarihinde Ayancık Belediyesi ve Ayancık Meslek Yüksekokulu yönetiminin katkılarıyla teknik gezi düzenlenmiştir.

Teknik gezi kapsamında “Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı”, “Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı” ve “Kaynak Teknolojileri Fuarı” olmak üzere 3 fuarda, 62 firmayı aynı anda gezme ve inceleme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, makinaların çalışma prensipleri, yaptıkları işler, piyasa ve pazardaki yerleri hakkında bilgiler edinmişlerdir. Ayrıca iş ve staj olanakları hakkında bilgi toplama fırsatı bulmuşlardır. Şirket temsilcilerinden, şirketlere stajyer olarak nasıl girecekleri hakkında bilgiler alınmış ve şirketlerde sorumlu personellerin iletişim bilgileri toplama imkânı elde etmişlerdir.

Teknik Gezinin bitmesi akabinde, Akarsu OSGB şirketinden, A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Önder KARAKAŞ’ın verdiği 4 saatlik eğitim sonrasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikası” öğrencilerimize kazandırılmıştır.

Bu gezinin düzenlenmesi için destek veren Ayancık Belediye Başkanı Sayın Arslan ÖZDEMİR' e, Ayancık Meslek Yüksekokulu Yönetimine, Elektronik ve Otomasyon Bölümü hocalarına ve Öğr.Gör.Cansu ÖZTÜRK'e teşekkürlerimizi sunarız.