Ayancık Kaymakamı Sayın Suat YILDIZ Ayancık MYO Öğrencileri ile Söyleşide Bulundu

Yüksekokul konferans salonunda gerçekleşen söyleşide; Sayın Kaymakamımız; öğrencilerimizin dilek ve isteklerini dinledi. Sayın Kaymakamımız, öğrencilerimizin ilçemizde misafirimiz olarak bulunduğunu belirtirken, ilçede karşılaştıkları sorunlar ile çözümleri hakkında bilgi aldı. İlçemizde yürütülen sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi veren Sayın YILDIZ, Ayancık Meslek Yüksekokulu’nun ilçemizdeki öneminden bahsederek, öğrencilerimizin her türlü problemlerinde Ayancık olarak yanlarında olduklarını belirtti.

Yüksekokulumuzu öğrenciler ile birlikte gezen Sayın Suat YILDIZ, öğrencilerle öğle yemeğinden sonra laboratuvarlarımızda geliştirilmekte olan projeler hakkında bilgi aldı.