Ayancık MYO’da CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Konferansı Düzenlendi

Ayancık Meslek Yüksekokulu’nda TEB Şube Müdürü Numan Ogün ÖZTÜRK, öğrencilerimize CV hazırlama ve mülakat teknikleri üzerine konferans verdi.

Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, CV hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yapan, Sayın Öztürk, CV inceleyen işverenlerin öncelikle baktıkları bölümleri de özellikle belirtti.

Mülakat tekniklerinde ise, mülakat öncesinde yapılması-araştırılması gerekenleri söyleyen Sayın Öztürk, mülakat sırasında nasıl davranılması gerektiğini anlattı. Öğrencilerimiz ile uygulamalı şekilde örneklendiren Sayın Öztürk, mülakat sonrasında hangi konulara işverenler tarafından dikkat edildiğini anlattı ve işe alma sürecinden bahsetti.

Son olarak, bankaların stajyer alım sürecini ve bu süreçte diğer adaylar arasından nasıl öne çıkılabileceğinden bahseden Sayın Öztürk, öğrencilerimizden sorularını alıp cevaplayarak konuşmasını bitirdi.

Mezun Bilgi Sistemi