Ayancık Belediyesinden MYO Öğrencilerine “İlçemize hoş geldiniz” Pikniği

Ayancık Belediye Başkanlığı tarafından Ayancık Meslek Yüksekokul birinci sınıf öğrencilerine ‘’İlçemize Hoş Geldiniz’’ pikniği düzenlendi.

Birinci sınıf öğrencilerinin tamamına yakınının katıldığı organizasyonda ilk olarak İnaltı mağarasını gezen öğrenciler daha sonra Akgöl’e geçtiler. Gönüllerince eğlenen öğrenciler bu tarz etkinlilerin her yıl yapılmasını istediklerini belirterek Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e kendilerine bu fırsatı verdikleri için teşekkür ettiler. Programa bizzat iştirak eden Belediye Başkan Yardımcısı A.Adil Akın yaptığı değerlendirmede; İlçemizde bulunan Meslek Yüksekokulunu önemsediklerini ve gelişimi noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kurum olarak desteklerinin devam edeceğini belirtirken, her yıl mezun olan öğrencilerimize veda eğlencesi düzenlediklerini ve bunun geleneksel hale geldiğini bundan böyle yeni başlayan öğrencilerimize de hoş geldiniz pikniğini her yıl düzenli olarak organize etmek istediklerini belirterek, tüm öğrencilere derslerinde başarılar diledi.