Rektörümüz Ayancık MYO’nun Öğrencilerini Dinledi

Ayancık Meslek Yüksekokulu Ek Binasının açılış töreninin ardından Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN, öğrencilerin hem sorunlarını hem de taleplerini dinledi.

Mevcut problemlerini ve Üniversitemizden beklentilerini Rektörümüze aktaran öğrenciler özellikle; sanatsal ve sportif faaliyetleri Ayancık’ta da aktif olarak hayata geçirilmesi, fiziki imkanlar, barınma sorunları gibi konularda sorularını ilettiler.

Üniversitemizin tüm öğrencilerinin gönül rahatlığıyla, huzur içinde, değişerek ve gelişerek Üniversite hayatlarını geçirmelerini sağlamak maksadıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN öğrencilere, okulun yanı sıra yabancı dil öğrenmeleri, bilgisayar kullanımını geliştirmeleri ve sanat ya da sporla ilgilenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Toplantıya katılan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hümmet DURAN ise 2013-2014 akademik döneminde yapmayı planladıkları çalışmalardan ve faaliyetlerden bahsetti.

Öğrencilerle sohbet havasında bir görüşme gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN, ardından Ayancık Meslek Yüksekokulunda göreve yeni başlayan akademisyenlerle bir araya geldi. Yeni akademisyenlerle tanışan Rektörümüz, birlikte başarılı işler çıkaracaklarının inancında olduğunu da ifade etti.