Ayancık Meslek Yüksekokulu’nda Milli Eğitim Tanıtım Günleri Düzenlendi.

Üniversitemiz / Ayancık Meslek Yüksekokulunun tercih edilebilirliğinin arttırılması amacıyla, 25 Mart 2014 Salı günü tanıtım etkinliği düzenlendi. Liselerin son sınıflarına yönelik düzenlenen etkinliğe, Ticaret Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, okul müdürleri ve rehberlik öğretmenleri nezaretinde katıldı. Katılımcılara önce konferans salonunda Yüksekokulumuz bölüm öğretim elemanlarının sunumu ile faaliyette bulunan bölüm ve programların tanıtımları yapıldı. Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde gerçekleşen faaliyet, etkinlik ve imkanlar konularında bilgi verildi. Tanıtımın ardından Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan grup mini bir konser verdi. Ayancık Meslek Yüksekokulu hizmet binası, laboratuvarlar ve bahçesi gezdirilerek, misafirler uğurlandı.