Rektörümüzden Ayancık Belediye Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti.

Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN ve beraberindeki heyet Ayancık’ta 3. Dönem Belediye Başkanı seçilen Ayhan ERGÜN’ü ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet BERBER, Genel Sekreter Mehmet ATLI ve Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan ARAL, Ayancık MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ünal ÖZ yeniden Belediye Başkanı olan Ayhan ERGÜN’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Heyet daha sonra Ayancık Kaymakamlığına geçerek, Kaymakam Suat YILDIZ’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Rektörümüz BİRCAN ve Beraberindeki Heyet Ayancık MYO için tahsis edilen araziyi incelemek üzere sahaya indi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Heyet, buradan Ayancık Meslek Yüksek Okuluna geçti. Burada okuyan öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz bölümleri gezerek bilgi aldı. Son olarak Akademik personelle bir araya gelen heyet, Yüksekokulla ilgili değerlendirmelerde bulundu.