Mekatronik Topluluğu Bahçeşehir Üniversitesinden Yine Derece ile Döndü

18-19 Nisan 2015 tarihinde ikincisi düzenlenen Bahçeşehir Üniversitesi BAU Robotics Robot ve Proje günlerine katılan Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksekokulu Mekatronik Topluluğu (RoboTim) ekibi, serbest kategoride 2 proje ve Multicopter kategorisinde 1 Quadcopter ile katılım göstererek, Üniversitemizi ve yüksekokulumuzu temsil etmiştir. RoboTim üyesi Muhammet Ali DEGE, 2014 yılında olduğu gibi tekrar ikincilik derecesi alarak üniversitemizi gururlandırmıştır.

Ayrıca 25-26 Nisan 2015 tarihinde Karabük Üniversitesinde ikincisi düzenlenen Ulusal Saf-Run Robot Yarışmasında da Ayancık Meslek Yüksekokulu Mekatronik Topluluğu (RoboTim) serbest kategoride 3 adet proje ile Üniversitemizi ve yüksekokulumuzu temsil etmiştir.