29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Sinop Üniversitesi Okutmanı Cenk DEMİR tarafından “Cumhuriyetin Kazandırdıkları” konulu konferans düzenlendi.

Ayancık Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sinop Üniversitesi Okutmanı Cenk DEMİR tarafından “Cumhuriyetin Kazandırdıkları” konulu konferans düzenlendi.

Ayancık Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Ayancık Kaymakamı Suat YILDIZ, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Ayancık Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Orhan ARAL, Müdür Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Ünal ÖZ, kurum ve kuruluşların amirleri ile çok sayıda öğrenci dinleyici olarak katıldı.

Okutman Cenk DEMİR ile konferansın ardından günün anlamına ithafen Ayancık Kaymakamı Suat YILDIZ ve Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN tarafından çiçek ve bir plaket takdim edildi.

Mezun Bilgi Sistemi