10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenleri

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. Yıl dönümünde (tüm yurtta olduğu gibi) Ayancık’ta da törenlerle anıldı. Törende Müdür Yrd.Doç.Dr.M.Orhan ARAL ve Müdür Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Ünal ÖZ ve Öğr.Gör. Damla ASLAN hazır bulundu.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Cumhuriyet Meydanında saat 08:45’te Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Sinop Üniversitesi çelengi, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. M. Orhan ARAL tarafından sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından AKM de ki anma programına geçildi. Okullar arası yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Suat YILDIZ, Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin TAŞKAZAN ve Ayancık MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. M. Orhan ARAL tarafından ödüller verildi.

Atatürk konulu resim sergisinin gezilmesi ile sona erdi.