Ayancık Belediyesinden MYO öğrencilerine “ilçemize hoş geldiniz” yemeği

Ayancık Belediyesi tarafından, Ayancık MYO birinci sınıf öğrencileri için “ilçemize hoş geldiniz yemeği” düzenlendi.

Geleneksel hale gelen yemek, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BİRCAN, Garnizon Komutanı Üstğm. Volkan TORUN, Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç.Dr. M.Orhan ARAL, Emniyet Müdürü Yüksel ATEŞOĞLU, Rektör Danışmanı ve MYO müdür yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Ünal ÖZ, MYO müdür yardımcısı Öğr.Gör. Damla ASLAN ile Belediye Meclis Üyeleri ve öğrencilerin büyük bir katılımı ile gerçekleşti.

Okul öğrenci temsilcisi Muharrem ÜNAL tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN ve Rektör Prof. Dr. Recep BİRCAN birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yenen yemek sonrasında öğrenciler, canlı müzik eşliğinde saatlerce eğlendiler.